Dienstverlening

ORGANISATIE MODEL

Is uw functiehuis-model nog effectief genoeg om uw doelstellingen te halen?
Zijn sommige functies in uw organisatie veranderd of is het onduidelijk geworden welke hierarchie er bestaat tussen diverse functie-families?

            Of anders gezegd: is uw functiehuis aan een herwaardering of update toe?

Een functiehuis is fundamenteel voor uw organisatie en biedt de basis voor talent en beloningsbeleid. Er zijn diverse methodieken om een functiehuis te bouwen en functies te wegen waarbij de passende methodiek voor uw organisatie afhankelijk is van diverse factoren.

Wij geloven in een vergelijk van methodieken om daarna voor de meest praktische én haalbare methodiek voor uw organisatie te kiezen.

Of is uw functiehuis alleen aan een update toe, dan kunnen onze  consultants snel worden ingezet voor een korte en langetermijn resultaat.

 

TALENT MANAGEMENT

Wat is de exacte definitie voor uw talent?

Zijn dit alleen de zogenaamde ‘young high potentials’ of hebben we het ook over die functies die het verschil kunnen maken voor uw organisatie (key posities of key seats)?
Zodra de identificatie en definiering intern binnen uw organisatie – door alle belanghebbenden – zijn overeengekomen, biedt dat de basis om beleid te maken teneinde het juiste talent aan te trekken, op te leiden, te motiveren en vooral te behouden voor uw organisatie.

 

BELONINGSBELEID

Zonder passende beloningsstructuren zal het moeilijk worden om getalenteerd personeel in uw organisatie te houden. Het bieden van carriereperspectief gaat gepaard met marktconforme beloning, ook voor uw toekomstige managers of leiders in uw organisatie.

Marktconforme arbeidsvoorwaarden in combinatie met work-life balance zijn niet meer weg te denken. De medewerker van nu hecht veel waarde aan balans tussen werk en privé en de invulling hiervan kan per sector of industrie verschillen. Daarom is een op maat gemaakt beloningsbeleid gericht op uw medewerkers cruciaal voor goed personeelsbeleid.

 

ACA Consult BV heeft diverse succesvolle HR projecten geimplementeerd: wij helpen u graag met bovenstaande vraagstukken en hieronder treft u een overzicht van onze opdrachtgevers.